Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано Величие“ от Ветрино,

...
 Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано Величие“ от Ветрино,
Коментари Харесай

Радан Кънев за изборите: Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „Величие“

 

Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „ Величие “ от Ветрино , само че от центъра на София. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ евродепутатът Радан Кънев от „ Демократична България “.

Кирил Петков: каквото и държавно управление да предложи Борисов, ние сме съпротива

„ Няма да взема отношение по въпроса (дали „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ би трябвало да отидат на среща с ГЕРБ – б.р.), само че изрично ще поддържа това, което към този момент чух от нашите водачи и то е, че изборният резултат сподели недвусмислено, че мястото ни е в съпротива на идващото ръководство “, уточни той.

Радан Кънев разяснява и обстоятелството, че те няма да получат втория мандат за съставянето на постоянно държавно управление, тъй като след изборите са останали трети, както и спада с 50% в поддръжката за тях спрямо предходните избори.

 Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел  Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ)  Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел  Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ)

„ Всичко това ясно ни демонстрира, че ние не сме подобаващи участници във властта и имаме потребност от време – не да седим „ диван чапраз “ и да чакаме, а да се променим политически по този начин, че още веднъж да сме на равнището на хората, които обичайно ни поддържат “, сподели още той.

Според него не е обикновено да се вършат шест пъти избори за три години

Евродепутатът с втори мандат съобщи още, че са станали жертва на себе си. „ Няколко пъти, когато бяхме по-силни от ГЕРБ, ние не намерихме формулата за ръководство с тях. Намерихме я едвам тогава, когато Политическа партия и Демократична България дружно се оказахме по-слаби от ГЕРБ “, разясни той.

Втората причина за неуспеха на последните избори той вижда в това, че от позицията на по-слабите са показали „ умопомрачителна и граничеща с откровена нелепост суетност “.

„ Ние хвърлихме тези двадесетина души в изпълнителната власт безусловно на кучетата – да бъдат раздрани от най-голямата партия в Народното събрание, която не носи никаква отговорност “, разясни той.

Ситуацията е комплицирана, а времето е за мъдри дами и мъже, разгласи водачът на първата политическа мощ

Третата неточност на ПП-ДБ той очерта като „ позволена неточност за носенето на отговорност за основни министри, които се оказа, че не са наши “.

„ И четвъртата ни неточност е, че в един 4-годишен интервал от време ние си позволявахме да печелим гласовете на гласоподавателите посредством една популистка радикализация на вота, която не отговаряше на политическите действителности в страната, т.е. държахме се като едно по-добре облечено, по-добре образовано и по-възпитано „ Величие “ от Ветрино, само че в действителност от центъра на София “, сподели още той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР